Betöltés...

Hirdetési feltételek (Ingatlanirodáknak)

Aktuális adatkezelési tájékoztatónk itt található

2018.05.24-ig (lejárt!)

A www.globaling.hu weboldal (továbbiakban honlap) fenntartója a Globaling Kft. (Cg.01-09-899645).

Aki a honlapot használja, illetőleg a honlapon hirdetést ad fel, az egyben elfogadja a jelen hirdetési feltételeket, mint felhasználási feltételeket, valamint itt megtalálható adatvédelmi szabályzatunk:

I.I Irodáknak általános szabály

 1. A www.globaling.hu oldalon kizárólag szerződött Ingatlanirodák hirdethetnek!
 2. Szerződött Ingatlanirodák kizárólagos hirdetési jogot szereznek, mely azt takarja, hogy egy településen belül - nagyobb településen belül egy kerületen belül - kizárólag egy Ingatlaniroda hirdethet - továbbá a magánfelhasználók (tulajdonosok) és a Globaling Kft..
 3. Ha egy adott Településre egy Ingatlaniroda kizárólagosságot szerzett (7. pont szerint), azon a Településen más Ingatlaniroda nem hirdethet.
 4. Ha az Ingatlaniroda kizárólagosságát egy másik Ingatlaniroda megsérti, a kizárólagosságra jogosult Ingatlaniroda, a kizárólagosságot megsértő Ingatlanirodával szemben támaszthatja esetleges követelését (kártérítési igény, stb.).
 5. A kizárólagosság határozatlan időtartalomig szól.
 6. Tilos a hirdetésben a Tulajdonostól eladó megjelölés, illetőleg a hirdetőt Tulajdonosnak feltüntetni.
 7. A hirdetés díját, vagy a hirdetésért cserébe felajánlott ellenszolgáltatást a felek külön megállapodásban rögzítik (egyszerűsített megállapodás történhet e-mail váltás útján is). Ezen külön megállapodás tartalmazza, hogy az Ingatlaniroda mely Településen belül hirdethet. Ezen megállapodás létrejöttétől tekinthető az Ingatlaniroda szerződött, teljes jogú felhasználónak.
 8. Ha az Ingatlaniroda a 7. pont szerinti megállapodás nélkül (ily módon szabálytalanul) ad fel ingatlanhirdetést, hirdetésenként 10.000 Ft-ot köteles megfizetni a Globaling Kft. részére, egyidejűleg a szabálytalanul feladott hirdetést töröljük.
 9. Megszűnik a kizárólagosság, ha a 7. pont szerinti megállapodásnak az Iroda nem tesz eleget, vagy az Iroda eláll hirdetési szándékától.
 10. I.II Általános rendelkezések

 11. A felhasználó által közölt információk valódiságáért a felhasználó tartozik felelősséggel.
 12. Hirdetésben nem szerepelhet az oldalról kimutató internetes link.
 13. A feladott hirdetéseket a honlap adminisztrátora/i/ ellenőrzi/k/.
 14. Az adminisztrátor törölheti a szabálytalanul feladott hirdetéseket.

 15. Az adminisztrátor kijavíthatja, vagy a hirdetés feladójának visszaküldheti a nyelvtanilag nagymértéken helytelen szövegű hirdetéseket.

 16. A hirdetők hozzájárulnak, hogy részükre hírlevelet küldhessen a Globaling Kft. (rendszer / honlap használatáról-, változásairól-, illetőleg saját, és partnerei üzleti ajánlatairól szóló hírlevelek).

 17. A honlapot mindenki saját felelőségére használja, a hirdetési feltételek változtatásának jogát fenntartjuk.

 18. Az oldalon tilos az olyan hirdetés feladása mely:

  • nem a rovathoz tartozik;
  • hiányos tartalmú;
  • más jogait sérti;
  • jogszabályba ütközik;
  • spam vagy duplikált (többször feladott) hirdetésnek minősül;
  • nem magyar nyelvű hirdetés,
  • a Globaling Kft. megítélése szerint a Globaling Kft. vagy üzletfeleinek érdekeit sérti.

 19. Tilos a hirdetések mellé olyan képeket elhelyezni, mely:

  • csak 18 éven felülieknek szól (például pornográfképek);
  • más hirdetési portálok vízjelével van ellátva;
  • megtévesztő;
  • jogszabályba ütközik;
  • más jogait sérti;
  • kiemelt hatást keltő (például kerettel van ellátva);
  • a Globaling Kft. megítélése szerint a Globaling Kft. vagy üzletfeleinek érdekeit sérti.

II. Árak

Normál hirdetések feladásának díja

Egyedi megállapodás alapján - 0 Ft-tól.

Kiegészítő szolgáltatások

Kiemelt hirdetések: A www.globaling.hu oldalán kiemelt hirdetések ára a hirdetési formátumtól függően 400 Ft + Áfa vagy 800 FT+ Áfa, illetőleg 375 vagy 750 kredit. Részletek a III. Kiemelt hirdetések szabályai cím alatt.
Automatikus frissítés: 260 Ft+áfa/ hó-tól. Részletek az IV. Automatikus frissítés szabályai cím alatt.

XML: egyedi megállapodás alapján.

III. Kiemelt hirdetések szabályai

I. Kategória: 400 Ft+ Áfa vagy 375 kredit összegű kiemelt hirdetés, a hirdetés lista módban 2 hétig (14 napig) zöld kerettel lesz látható, a normál hirdetéseket megelőzve. Két azonos kategóriájú kiemelt hirdetés közül az kerül előrébb amelyiket utóbb adták fel.

II. Kategória: 800 Ft. + Áfa vagy 750 kredit összegű kiemelt hirdetés a hirdetés lista módban 2 hétig (14 napig) zöld kerettel és zöld háttérrel lesz látható, a normál hirdetéseket és az I. kategóriájú kiemelt hirdetéseket megelőzve. Két azonos kategóriájú kiemelt hirdetés közül az kerül előrébb amelyiket utóbb adták fel.

Díjfizetés / Kreditrendszer:

Emeltdíjas sms-el történő fizetés:

• a 06-90-643-123 emeltdíjas számra "LAK" szövegű sms elküldésével (az sms ára 400 Ft+ áfa). A válasz sms-ben megkapott kódot lehet az I. kategóriájú hirdetés kiemelésre felhasználni;
• a 06-90-619-123 emeltdíjas számra "LAK" szövegű sms elküldésével (az sms ára 800 Ft+ áfa). A válasz sms-ben megkapott kódot lehet a II. kategóriájú hirdetés kiemelésre felhasználni.

Az emelt díjas szolgáltatást biztosítja: InFo-Tech 2006 Bt www.info-tech.hu info@info-tech.hu
A weblap üzemeltetője: Globaling Kft.(elérhetősége a kapcsolat menüpont alatt).

Kreditrendszer: Hirdetés kiemelése kredittel is lehetséges. Kreditet jelenleg felhasználóink az alábbi módon tudnak szerezni: (1) látogatói hűségük alapján, minden bejelentkezés után, de legfeljebb naponta egyszer 10 kreditet írunk jóvá számlájukon; (2) kredit vásárlással, lásd VI kredit vásárlás címszó alatt.

Hirdetési feltételeinkbe ütköző hirdetéseket (ilyen például a jogszabályba ütköző hirdetések) töröljük, akkor is, ha kiemelt hirdetésként szerepel az oldalon. A jogosan törölt kiemelt hirdetések díját a szolgáltató nem köteles visszatéríteni.

IV. Automatikus frissítés szabályai

A www.globaling.hu oldalon automatikus frissítés, mint kiegészítő szolgáltatás vehető igénybe, melynek ismertetése, szabályai az alábbi:

1) Automatikus frissítés: a felhasználó által feladott normál – nem kiemelt - hirdetések 10 naponta frissülnek, így a felhasználó hirdetései (megrendelt csomag szerint meghatározott számban – pl. max 5 db hirdetés) a találati lista elejére kerül 10 naponta, úgy, mint az újonnan feladott hirdetések.

2) Szolgáltatás megrendelhető és aktiválható: online, azonnal a http://www.globaling.hu/ oldalon keresztül - bejelentkezés után a saját menün keresztül.

3) Szolgáltatás díja: választott csomagtól függően a lenti táblázat szerint:

 

Csomag neve Frissített hirdetések száma SMS díja Kredit értéke
1. csomag 5 db hirdetésig frissít 260 Ft+ÁFA 235
2. csomag 15 db hirdetésig frissít 400 Ft+ÁFA 375
3. csomag 50 db hirdetésig frissít 800 Ft+ÁFA 750
4. csomag összes hirdetését frissíti 1600 Ft+ÁFA 1500


az árak 1 hónapos (30 napos) időre értendő, és háromszori frissítést tartalmaznak.

4) Több hónapos előfizetés: egy sms, vagy egyszeri kredit érvényesítés, egy hónapos (30 napos) előfizetést biztosít. Több hónapra beállítható a szolgáltatás, az előfizetni kívánt hónapok számával azonos számú sms, vagy kredit érvényesítéssel.

5) Előfizetési csomagmódosítás: Ha több hónapos előfizetéssel rendelkezik a felhasználó, azon hónapokra szóló előfizetési csomagokat lehet módosítani, melyeknél a szolgáltatás még nem kezdődött meg.

A csomag módosítás online, azonnal elvégezhető, a felhasználó fiókján belül.

Csomag módosítás esetén a még fel nem használt csomagokat a rendszer töröli, értékét a felhasználó kredit számláján jóváírja. Ezt követően lehet beállítani az előfizetni kívánt szolgáltatási csomagra.

6) Díjfizetés / Kreditrendszer:

Emeltdíjas sms-el történő fizetés:

• 1. csomag: 06-90-642-123 emeltdíjas számra "LAK" szövegű sms elküldésével (az sms ára 260 Ft+ áfa). A válasz sms-ben megkapott kódot lehet az 1. csomagot megrendelni, aktiválni;
• 2. csomag: a 06-90-643-123 emeltdíjas számra "LAK" szövegű sms elküldésével (az sms ára 400 Ft+ áfa). A válasz sms-ben megkapott kódot lehet a 2. csomagot megrendelni, aktiválni;
• 3. csomag: a 06-90-619-123 emeltdíjas számra "LAK" szövegű sms elküldésével (az sms ára 800 Ft+ áfa). A válasz sms-ben megkapott kódot lehet a 3. csomagot megrendelni, aktiválni;
• 4. csomag: 06-90-619-993 emeltdíjas számra "LAK" szövegű sms elküldésével (az sms ára 1.600 Ft+ áfa). A válasz sms-ben megkapott kódot lehet a 4. csomagot megrendelni, aktiválni.

Az emelt díjas szolgáltatást biztosítja: InFo-Tech 2006 Bt www.info-tech.hu info@info-tech.hu

A weblap üzemeltetője: Globaling Kft.(elérhetősége a kapcsolat menüpont alatt).

Kreditrendszer: Hirdetés kiemelése kredittel is lehetséges. Kreditet jelenleg felhasználóink az alábbi módon tudnak szerezni: (1) látogatói hűségük alapján, minden bejelentkezés után, de legfeljebb naponta egyszer 10 kreditet írunk jóvá számlájukon; (2) kredit vásárlással, lásd VI kredit vásárlás címszó alatt.

V. Adatbázis kommunikáció – XML szolgáltatás

1) XMl szolgáltatásunkat szerződött partnereink vehetik igénybe, külön szerződésbe foglalt szabályok szerint.

VI. Kredit vásár

1) Kredit: fizetőeszköz a globaling.hu oldalán, felhasználható hirdetés kiemelésre, és vagy automatikus frissítés igénybevételére.
2) 1 Kredit = 1 Ft
3) Vásárolható kreditek minimum 10.000 (tízezer) Ft.
4) Vásárlás módja:
4.1 felhasználó által történő átutalás az (MKB)10300002-10408266-49020015 számlaszámra Számlatulajdonos neve Globaling Kft. 1214 Bp. Erdősor u. 113. II/6. Közlemény: globaling.hu + felhasználó e-mail címe
4.2 Az átutalás beérkezésétől számított 2 munkanapon belül jóváírjuk az átutaláskor közleményben megadott e-mail címhez tartozó felhasználói fiók egyenlegén az átutalt összeggel azonos kreditet, és arról e-mailben tájékoztatjuk a felhasználót.
4.3 Számlázási cím, név válasz e-mailben küldhető.

 

Egyéb rendelkezések

1) Szolgáltatás esetleges kiesése miatt, a szolgáltatási idő a kiesett idővel meghosszabbodik. Ha a szolgáltatás nem hosszabbítható meg a kiesett idővel a kifizetett díj arányosan visszajár. Szolgáltatás kiesése miatt más igényt (elmaradt haszon, stb.) Megrendelő/ Hirdető nem érvényesíthet.

2) A Szolgáltatást a felek bármikor felbonthatják, az egymáshoz intézett nyilatkozatukkal. A Megrendelő /Hirdető által történő szerződés felbontása esetén a már kifizetett, vagy esedékes hirdetési díjat vissza nem követelhető.

 

Adatvédelmi szabályzatunk itt található>>

Globaling Kft.

Eladó kiadó ingatlanok

A Globaling Ingatlanok oldalán eladó kiadó lakások, házak telkek, üzlethelységek és termőföldek között válogathat.
Tulajdonostól vagy Ingatlanirodától keres?
A Globaling Ingatlanok oldalán eszerint is megszűrheti a hirdetéseket.
Online gyors ingatlan kereső.