Betöltés...

Súgó

Mennyibe kerül a hirdetés feladása?

- Magánszemélyek (tulajdonosok) részére 1 db. hirdetés feladása ingyenes (normál, nem kiemelt hirdetés).

- Ingatlanirodák kizárólagos hirdetési jogot (csak nálunk!) szerezhetnek részletek itt >>


Hol találom a hirdetési feltételeket?

- Részletes hirdetési feltételeinket itt találja >>


Elfelejtettem jelszavamat. Mit tegyek?

- Új jelszót itt kérhet: jelszó kérés


Hogyan tudok hirdetést feladni (I)?

- (1) Kattintson a hirdetés feladására (2) válassza ki a megfelelő rovatot (3) értelemszerűen töltse ki a mezőket.


Kell-e, hol lehet regisztrálni hirdetés feladásához?

- Nem kell külön regisztrációs oldalra elnavigálnia, a hirdetés feladásakor regisztrálhat, hogy hirdetését később bármikor módosíthassa, törölhesse.


Nem tudok hirdetést feladni, azt az üzenetet látom „ Kapcsolja be a JavaScriptet…” Mit tegyek? -

Az oldal használatához a böngészőjében engedélyeznie kell a JavaScriptet.

Firefox böngésző esetén: kattintson az Eszközök->Beállítások-> Tartalom fül alatt pipálja ki a „JavaScript engedélyezése”-t, (majd nyomjon egy OK-t).

Internet Explorer böngésző esetén: Eszközök -> Internet beállítások -> Biztonság (fülre kattintson) -> Egyéni szint -> Active scripting „engedélyezve” legyen kipipálva (nyomjon egy OK-t)


Hirdetések böngészése közben azt az üzenetet látom „ Kapcsolja be a JavaScriptet…” Mit tegyek?

Az oldal használatához a böngészőjében engedélyeznie kell a JavaScriptet.

Firefox böngésző esetén: kattintson az Eszközök->Beállítások-> Tartalom fül alatt pipálja ki a „JavaScript engedélyezése”-t, (majd nyomjon egy OK-t).

Internet Explorer böngésző esetén: Eszközök -> Internet beállítások -> Biztonság (fülre kattintson) -> Egyéni szint -> Active scripting „engedélyezve” legyen kipipálva (nyomjon egy OK-t)


Hirdetésemet szeretném törölni, módosítani. Hogyan kell?

- Kattintson a saját fiókomra. Ha bejelentkezett, saját hirdetéseit láthatja lista módban, alatta „módosítás” „törlés” linkeket helyeztünk el, melyre kattintva tudja elérni a funkciókat.


Hogy kell használni a keresőt?

A hirdetéseket a legjobban akkor tudja megszűrni, ha 1) kiválaszt egy rovatot (pl. Lakás) 2) baloldalt megszűri a hirdetéseket (pl. tulajdonos hirdetése) 3) ha ez még mindig nem elég, az így megszűrt eredményt tovább szűrheti „szókeresésre”.

Szókeresés:
Bármely szó: ha beír több szót (pl.: eladó lakás), mi kilistázzuk azokat a hirdetéseket, melyben szerepel az eladó VAGY a lakás szó.
Tartalmazzák mindegyiket: (javasolt) ha beír több szót (pl.: eladó lakás), mi csak azokat a hirdetéseket listázzuk, melyben szerepel az eladó ÉS a lakás szó is.
Pontos kifejezés: ha beír több szót (pl.: eladó lakás), mi csak azokat a hirdetéseket listázzuk, melyben a beírt kifejezés megtalálható.


Mi az, hogy "nem kategorizált hirdetések"? Ilyet más hirdetési portálon még nem láttam!

A weblap baloldalán elhelyezkedő szűrőn keresztül különböző szempontok szerint szűrheti meg a hirdetéseket. Például, ha Ön gázfűtéses lakást keres, a lakás rovaton belül kiválaszthatja, hogy csak olyan hirdetéseket listázzunk, melyről a hirdetés feladója megadta, hogy a lakás gázfűtéses. Ha a hirdetés feladója nem határozta meg a hirdetés jellemzőjét (előző példából kiindulva pl. a lakás fűtését), a hirdetés nincs kategorizálva. Ez a funkció akkor lehet hasznos, ha Ön szeretné az összes - előző példa szerint- "gázfűtéses lakás" hirdetést megtalálni anélkül, hogy az összes lakáshirdetést át kellene néznie. Ha a "gázfűtéses" és "nincs kategorizálva" szerint szűri meg a hirdetéseket, akkor azok a hirdetések NEM fognak megjelenni, melyről a hirdetés feladója más fűtést (pl. távfűtést) adott meg jellemzőként.
A fontosabb jellemzőket - pl. település - a hirdetés feladásakor kötelező kitölteni, ezért itt minden új hirdetés kategorizálva van.


Hogyan tudok hirdetést kiemelni?

Hirdetés feladásakor, vagy a saját hirdetési oldalon van lehetőség a hirdetést kiemelni, emeltdíjas sms-el, vagy kredittel.


Hogyan lehet kreditet szerezni?

Jutalmazzuk Látogatóink hűségét. Minden nap egyszer belépés után 10kreditet írunk jóvá számláján. Kreditet vásárolni is lehet, erről bővebben itt>>


Mire tudom elkölteni a krediteket?

Hirdetés kiemelésre vagy automatikus frissítésre. A választott kiemeléstől függően 375 vagy 750 kreditbe kerül egy hirdetés kiemelés (2 hétre). Az automatikus hirdetés frissítés 235 kredittől (30 napra).


Mi az az "Automatikus Frissítés"? Ilyet más portálon még nem láttam.

A rendszer egyszeri előfizetés esetén 30 napon keresztül, 10 naponta frissíti hirdetéseit.
A frissítések alkalmával hirdetései a lista elejére kerülnek, mint az újonnan feladott hirdetések - így hirdetéseit többen láthatják. A szolgáltatás 250 Ft+Áfa/hó összegtől vehető igénybe. További információk: bejelentkezés után a saját menün belül.

 

Hol tudok kapcsolatba lépni Önökkel?

A kapcsolat oldalon keresztül veheti fel velünk a kapcsolatot. Kérjük, ha hibát, vagy rendellenességet észlel, jelezze nekünk, ezzel sokat segít munkánkban. Köszönjük!

 

Eladó kiadó ingatlanok

A Globaling Ingatlanok oldalán eladó kiadó lakások, házak telkek, üzlethelységek és termőföldek között válogathat.
Tulajdonostól vagy Ingatlanirodától keres?
A Globaling Ingatlanok oldalán eszerint is megszűrheti a hirdetéseket.
Online gyors ingatlan kereső.